Online Podrška Korisnicima
 Pretraga:  

O nama

AB Soft, preduzeće za projektovanje informacionih sistema, preko 25 godina uspešno posluje na ovim prostorima u oblasti savremenih informacionih tehnologija. 

Naša rešenja instalirana su u oko 2000 preduzeća različitih delatnosti, profila i veličina. Modularnost, i u praksi dokazana velika fleksibilnost naših aplikacija, omogućuje korišćenje kako u malim preduzećima ili radnjama, tako i u složenim poslovnim sitemima od više hiljada radnika. Preko svojih zastupnika, AB Soft je prisutan u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj i Republici Srpskoj.

Visoko stručni razvojni tim AB Soft-a stalno je angažovan na projektovanju savremenih IT poslovnih rešenja uz korišćenje najnovijih informatičkih tehnologija. AB Soft Vam nudi rešenja kako u delu programerskih tehnologija, tako i u delu hardverske podrške, računarske mreže, podrške kompleksnim informatičko poslovnim sistemima, postavke i održavanja.  

Možemo da Vam ponudimo snažan alat u vidu informacionog sistema projektovanog po savremenim ERP principima, koji će na pravi način podržati poslovne procese u Vašem preduzeću i pomoći u donošenju poslovnih odluka. U standardnoj ponudi AB Soft aplikacija nalaze se paketi za proizvodna preduzeća, trgovine, maloprodajne objekte, apoteke, servise, budžetske organizacije, agencije... Naša rešenja pokrivaju kompletne poslovne procese od proizvodnje, preko zaliha i prodaje do bilansa i finansijske analize, od ponude preko predračuna i fakture do naplate, od zahteva, preko porudžbenice, kalkulacije i ulazne fakture do plaćanja, od delovodnika dokumentacije do ugovaranja i sudskih postupaka, od radnih lista preko obračuna sati i zarada do prenosa troškova na pogonsko knjigovodstvo. Na stotine izveštaja iz preko 50 poslovnih aplikacija omogućuju Vam brz i pregledan pogled na poslovanje Vaše firme.

Distribuirani poslovni i informacioni sistem je imperativ u savremenom poslovnom svetu. Naši projektanti uspešno rešavaju problem distribuiranih baza podataka i obrada, spajajući ih u jedinstveni poslovni i informacioni sistem.

Microsoft platforma je osnova na kojoj je bazirano kompletno razvojno i implementaciono okruženje našeg informacionog sistema. Razvojni sistem podrazumeva Microsoft .NET okruženje i MS SQL Server. Razmena podataka sa segmentima MS Office paketa, doprinosi lakoći korišćenja AB Soft aplikacija i brzom i lakom snalaženju operatera koji su familijarni sa MS Windowsom.

System integration - podrazumeva jednostavno uvođenje našeg hardverskog/softverskog informacionog sistema zasnovanog na Microsoft .NET tehnologiji u već postojeće sisteme ili migraciju na novi sistem. Jednostavno uvođenje novog hardvera, softvera, rešen problem komunikacije sa različitim mrežnim operativnim sistemima (Unix, Linux, Novell, MacOS, &), povezivanje, prenos podataka i sinhronizacija MS SQL Servera sa različitim SQL serverima (Oracle, DB2, Sybase,&).

Postavka informacionog sistema u jednom poslovnom sistemu je od presudne važnosti za uspešnost ERPa. Zato je postavci posvećena velika pažnja u projektantskom timu AB Softa. Naši stručnjaci imaju iskustvo iz postavke sistema u stotinama preduzeća različitih delatnosti.

Održavanje aplikacija je naš stalni radni zadatak. Projektantski tim AB Softa stalno radi na razvoju standardnih poslovnih aplikacija i nove verzije objavljujemo nekoliko puta godišnje. One su rezultat kako zakonskih izmena, tako i povećanja kvaliteta postojećih obrada ili dodavanja novih mogućnosti.

Podrška je značajna aktivnost AB Softa, sa osnovnim zadatkom da pruži korisnicima AB Soft poslovnih sistema pomoć u korišćenju aplikacija. Telefonska podrška za korisnike koji sa AB Softom imaju ugovore o osnovnom održavanju i koji su u prvoj godini korišćenja, obezbeđena je svakog radnog dana uključujući i subotu, a postoji i on-site podrška. Po potrebi, kroz interventno održavanje komintentima možemo obezbediti veoma brz odziv u kritičnim situacijama, ako priroda njihovog posla to zahteva.

Povezivanje naših aplikacija sa softverskim proizvodima drugih kuća je moguće i u praksi je uspešno realizovano na dosta mesta, kako od strane naših programera, tako i od strane programera drugih firmi. Pri tom, ne mislimo samo na prenos u Microsoftove proizvode MS Word i MC Excel, u koji naše poslovne aplikacije mogu preneti podatke, već i na prenos u druge poslovne aplikacije koje rade sa bazama podataka, kakav je na primer SAP. Sa druge strane, baza podataka našeg poslovnog sistema je otvorena za pristup, a preuzimanje podataka iz drugih poslovnih sistema je relativno jednostavno.

 
 Prethodna strana  Vrh strane
  početna
Pogodnosti za Vas | Reference | Novosti | O nama | Kontakt
Programska Rešenja (ERP) | Proizvodi | Rešenja za mob. uređaje | Rešenja za web | Hardver | Fizička arhitektura IS | Microsoft | Odgovori na Vaša pitanja | eBilten | Podrška Korisnicima | Download | Opšti uslovi poslovanja
  ABSoft  |  Gospodara Vučića 21, Beograd, Srbija
  tel: 011 38 11 500  |  e-mail: office@absoft.rs
Autorsko pravo © 2017 ABSoft. Sva prava zadržana.